Heerlijke Bootcampsessie!

//Heerlijke Bootcampsessie!

Heerlijke Bootcampsessie!

New Level Bootcamp - Heerlijke Bootcampsessie New Level Bootcamp - Heerlijke bootcampsessie

HEERLIJKE BOOTCAMPSESSIE

Afgelopen woensdag hebben de bootcampers van New Level Bootcamp een stevige training afgewerkt! Het was heerlijk weer om te sporten en dat was te merken aan alle aanwezige deelnemers. Iedereen had zich verzameld op de parkeerplaats van ’t Wed te Overveen en vol enthousiasme gingen we op weg naar de trainingslocatie.

Aan het einde van de wandeling sta ik iedere keer weer versteld van de mooie natuur en het schitterende uitzicht bij ’t Wed. Zandduinen, een spartelmeer een glooiend landschap, en vaak een lekker zonnetje wat zorgt voor schitterend licht! Als je mazzel hebt sta je te trainen met de hertjes op de achtergrond en een buizerd in de lucht.

Na een stevige warming up gaan we dan echt beginnen met de bootcamp. De meeste bootcampers weten inmiddels dat als de trainer alleen pylonen bij zich heeft dat het wel eens een stevige training  kon worden, zo ook gisteren. We deden eerst een aantal variaties van over/unders waarbij je over de benen van een partner springt om vervolgens onder hem/haar door te kruipen!

Na een korte pauze gingen we verder met deze oefening; onder aan de heuvel  5 keer Push ups (opdrukken) vervolgens de heuvel op, en aldaar 10 keer Squatten (kniebuigingen) om daarna de heuvel af te rennen en dan 10 keer Back extensions (rugstrekkers) te doen en daarna rennend naar de pylon om 20 meter te Tijgeren (in buiklig jezelf laag over de grond verplaatsen). Deze oefenronde werd steeds herhaald en duurde 8 minuten.

Na wat gedronken te hebben gingen we verder met 6 minuten loopwerk met in het middenstuk 20 meter tijgeren vanaf de ene kant, en vanaf de andere kant 20 meter Squatjumps (diepe kniebuig sprongen). Dit is een pittige variant omdat je looptempo steeds wordt onderbroken en het lichaam steeds moet schakelen om bij te blijven.

Na nog een heuvel oefening van 6 minuten met andere oefeningen en de Piramide kwamen we dan toch echt bij het toetje van de dag; de Finisher!

De Finisher is een korte oefening waarbij het de bedoeling is dat je nog even alles geeft wat je nog in huis hebt. Vandaag bestond deze uit 30 seconden Suicide Push ups (hoog/laag opdrukken), met daarna 30 seconden Froglunges (omspringen van been vanuit voorligsteun)! Hierna kwam er een einde aan deze heerlijke bootcampsessie tot grote opluchting van de meeste deelnemers.

Daarna lekker even op adem komen, waarbij sommigen dat deden met de voetjes lekker in het water van ’t Wed, om vervolgens moe maar voldaan en gezellig pratend richting de parkeerplaats te lopen.

Wil jij ook een keer ervaren hoe leuk het is om buiten te werken aan je lichaam? Kom een gratis proefles volgen! Geef je op via de proefles button!
Bij mij kan je trainen op je eigen niveau, waarbij je je uiterste best doet en laat zien wat er die dag mogelijk is.New Level Bootcamp - Heerlijke bootcampsessie

Tot snel bij New Level Bootcamp!

By |2015-05-28T23:48:04+00:00mei 28th, 2015|Bootcamp nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment