New Level Bootcamp Summer BBQ!

//New Level Bootcamp Summer BBQ!

New Level Bootcamp Summer BBQ!

Eindelijk was hij er dan de ‘New Level Bootcamp Summer BBQ’! Hij was al vaak besproken in zo’n 3 jaar tijd en nu  mocht het er dan eindelijk van komen. Zo’n 40 Bootcamper/sters van New Level hadden zich aangemeld om van de partij te zijn, sommigen met partner en anderen zelfs gezellig met de kinderen.

We hadden geen betere dag kunnen uitkiezen want het was een schitterende dag geweest en het beloofde een zwoele zomeravond te worden! De ideale omstandigheden voor een heerlijke zomerse BBQ!

We verzamelden om  18:00 uur bij ’t Wapen van Kennemerland alwaar een ieder werd ontvangen met een heerlijke Prosecco. Het was voor mij als trainer van New Level Bootcamp  en voor de andere Bootcampers een grappige ervaring om iedereen nu eens niet in trainingkleren aan te zien, maar in mooie uitgaanskleren!

Onder het genot van een drankje en hapje was er ruimte genoeg om in een gemoedelijke ontspannen sfeer eens rustig te kunnen bij praten met de mede bootcampers.  Na een korte welkomst speach van mij  en het ontvangen van een mooie tas vol leuke en lekkere cadeaus van de Bootcampers (dank je wel daarvoor ook namens Diana, Luuk en Feline) konden we beginnen met de BBQ.

De maaltijd was enorm goed verzorgd door “t Wapen van Kennemerland, zo waren er hamburgers, biefstuk, Zalmfilets, aardappelsalade, aardappelpartjes en salade. Ook aan de kinderen was gedacht voor hun was er een kinder feestmaal!

Na de maaltijd een heerlijk kopje koffie van het huis gekregen en het werd gezelliger en gezelliger totdat het op een gegeven moment echt sluitingstijd was geworden en  een klein groepje bikkels nog een afzakkertje gingen scoren in de stad!

Ik denk dat ik namens alle aanwezigen kan zeggen dat dit een geslaagde 1e editie was van de New Level Summer BBQ en ik bij deze aankondig dat er een 2e editie komt volgend jaar!

Rest mij te vertellen dat ik erg geraakt ben door de lieve woorden en complimenten en dat we er keihard aan blijven werken zodat  ‘New Level’ blijft wat het is en dat jullie er met veel plezier kunnen blijven trainen!

Groetjes Diana en Pascal

New level Bootcamp bbq7

 

New level Bootcamp bbq6

 

New level Bootcamp bbq5

 

New level Bootcamp bbq4

 

New level Bootcamp bbq3

 

New level Bootcamp bbq2

 

New level Bootcamp bbq8

 

New level Bootcamp bbq9

 

New level Bootcamp bbq1

 

 

 

 

 

By |2015-06-13T23:52:01+00:00juni 13th, 2015|Bootcamp nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment