Over mij

Hallo, mijn naam is Pascal Kuhlman, ik ben oprichter en instructeur van New Level Bootcamp. Naast bootcamptrainer ben ik ook instructeur Fysieke Vaardigheden bij de Brandweer van Amsterdam.

Bij de conditietrainingen die ik aanbied zit veel variatie, waardoor je niet weet wat er komt en het dus niet saai kan worden. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je niet op een punt belandt waar je geen progressie meer boekt en hoogstwaarschijnlijk wilt stoppen.

Wat mij al jaren opviel is dat men in de sportschool weinig tot geen resultaten boekt. Na het intakegesprek en de eerste training word je veelal aan je lot overgelaten en ga je aan de slag met je schema. Vaak krijg je daarna geen tips meer over wanneer, waarom en hoe je de oefeningen moet doen.

Dit wil ik graag veranderen door anders te trainen en echte resultaten te boeken, door trainingen aan te bieden die leuk en gevarieerd zijn. New Level Bootcamp staat voor een nieuw en ander niveau van sporten. Door middel van motivatie, variatie, enthousiasme, tips, uitleg en op een leuke manier jezelf prikkelen om op dat nieuwe niveau te komen en te blijven.

Er is volop ruimte voor persoonlijke aandacht, technische aanwijzingen en variatie van oefeningen. Ook bij eventuele blessures. Ik wil mensen graag op een leuke en gevarieerde manier hun doelen laten halen!

Ik hoop je snel te zien voor een gratis proefles, zodat je kunt ervaren hoe leuk conditietraining in de vorm van bootcampen kan zijn.

Persoonlijke informatie

Mijn opleidingen

 • Overload Worldwide: T.O.P. Trainer Level A
 • Overload Worldwide: Personal Hormonal Profiler
 • Overload Worldwide: Kettlebell Trainer
 • Fysio Physics opleidingen: Medical Fitness Instructor
 • Fysio Physics opleidingen: Personal Trainer
 • United States Professional Tennis Registry: Certified Professional
 • CIOS M.D.G.O. Sport en Bewegen in Overveen, onder andere:
  • Fitnessinstructeur fitvak A + B  + Personal Trainer
  • Tennisleraar A + B KNLTB
  • Voetbaltrainer, oefenmeester 3, KNVB
  • Docent Skigymnastiek, Langlauf/Rolskieleraar NSV

Mijn werkzaamheden

Regionale beroeps Brandweer Amsterdam Amstelland
Functie: Sportinstructeur/Conditietrainer

Bij de Brandweer verzorg ik trainingen om de fysieke en mentale gesteldheid van het uitrukpersoneel op peil te houden, of liever nog te verbeteren. Ik maak individuele trainingsschema’s en geef individuele begeleiding, zowel op fysiek als mentaal gebied. Ook neem ik de aannametesten en de jaarlijkse sportexamen af en leid ik nieuwe brandwachten op op het gebied van sport en conditie.

Amstelpark Tennis School Amsterdam
Functie: Tennis Coach/Tennisleraar

Bij Amstelpark geef ik tennislessen, zowel privé als in groepsverband aan beginnende en professionele spelers. Ik begeleid spelers van alle niveaus op toernooien en in competities. Ook organiseer ik toernooien en evenementen, verzorg ik conditie- en fitnesstrainingen voor de wedstrijdgroepen en geef ik rolstoeltennislessen.